De 5 redenen voor het hebben van een kokedama plant

Wie houdt er nou niet van planten? Deze leuke groene vriendjes kan je overal vinden en in alle soorten en maten. Maar heb jij al wel eens overwogen om een kokedama plant in huis te halen? In Japan is het al heel erg populair en het wordt ook steeds populairder in Nederland. Wij hebben een lijstje gemaakt met de 5 voordelen van het hebben van een kokedama plant in huis. Lees de blog helemaal tot het einde, want we hebben op het eind een hele leuke actie voor jou!

 

1 / Verzamelitem voor de plantenliefhebber

Laten we eerlijk zijn, kokedama planten zijn niet alleen super leuk voor in de woonkamer. Het zijn daarnaast echte verzamelitems voor de planten liefhebbers. Wat is er nou origineler dan een vliegend kokedama plant tussen alle normale planten.

2 / Efficiënt gebruik van ruimte

Maak efficiënt gebruik van de ruimte die je hebt. Niet iedereen heeft genoeg plek in huis om een mooie plant neer te zetten. Ruimte is kostbaar, zorg dat het niet verloren gaat. Wees slim en maak optimaal gebruik van je ruimte. Benut plekken waar je nog niet eerder aan hebt gedacht. Hang de kokedama’s speels op aan het plafond of laat ze juist die lege muren opvullen. Maak een gezellig groen plekje in huis om dat “thuis” gevoel te stimuleren.

3 / Geeft een vrolijk effect

Kokedama’s maken het leven mooi op een bijzondere manier. Iedereen wordt vrolijk van het zien van deze leuke plantjes. Het is wetenschappelijk bewezen dat je er vrolijker van wordt en zelfs meer energie krijgt met plantjes om je heen. Breng een speels effect in je interieur door de natuur op een moderne manier om je heen te hangen. Laat je woonkamer weer leven, maak je huis warm en omring jezelf met leuke planten vriendjes.

 

4 / 100% Duurzaam – Ecologisch verantwoord

Onze kokedama planten zijn 100% biologisch afbreekbaar en zijn met de hand gemaakt. Bij het binden van de planten maken wij alleen gebruik van ecologisch verantwoorde materialen. Een kokedama is een compleet biologische en ecologische verantwoord biotoopje. Hierdoor houd jij jouw voetafdruk op onze planeet klein, en dus zo duurzaam mogelijk.

5 / Geen pot meer nodig

Geen potten meer nodig! Bij aankoop leveren wij gratis een mooie ophangsysteem waardoor je hem gelijk na het openmaken van de doos op kan hangen.

Onze kokedama’s

Sta jij ook te popelen om jouw plekje om te toveren tot en groene oase van rust. Of ben jij een gevorderde planten liefhebber en ben je opzoek naar het perfecte plantje voor jouw urban jungle? Kamerplantenwinkel heeft aan jou gedacht. We hebben een compleet assortiment van leuke kokedama plantjes.

Speciale actie voor de lezers!

Wij willen graag iedereen kennis laten maken met onze mooie kokedama planten en maken daarom gebruik van deze gelegenheid om iedereen op een laagdrempelige manier aan te spreken. Bij jouw eerste kokedama aankoop hoef je GEEN verzendkosten te betalen als je gebruik maakt van onze kortingscoupon.

Kortingscoupon: “KOKEDAMA0575”

Voorwaarde: Deze kortingscoupon geldt alleen voor bestellingen in combinatie met minimaal één kokedama planten.

Weet je niet welke plant je moet kiezen? Of heb je een andere vraag over de kokedama planten? Stel jouw vraag gerust hier onder, wij zullen er dan zo snel mogelijk op inhaken. Voor complexere vragen staan we je graag te woord, je kunt ons bereiken op het nummer 0643702518.

Blijf op de hoogte!

Wil je graag dagelijks geïnspireerd worden met plantenfoto’s en video’s? Volg ons dan op onze Instagram pagina!
Om op de hoogte te blijven van alle belangrijkste updates, volg dan onze Facebook pagina.

Meer blogs lezen

Als je deze blog leuk vind, dan vind je waarschijnlijk De krach van frisse lucht ook leuk of bekijk al onze inspirerende blogs!

Share This Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping Cart