Van kamerplant naar groen en duurzaam Nederland

Wat is begonnen als een idee om mensen bewuster om te laten gaan met de natuur om ons heen. Is ontkiemt en gegroeid tot een bedrijf dat zich inzet voor een gezond leefklimaat voor heel Nederland. Het ideaal om “de natuur dichter bij de mens te brengen” wordt bij kamerplantenwinkel continu gepolijst. Door continu te reflecteren op ons werk, zo duurzaam mogelijk te produceren, te luisteren naar de wensen en meningen van onze ambassadeurs en het product zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, zijn wij geworden tot wie wij vandaag zijn. We blijven streven naar innovatie in ons zelf als mens, in ons als samenleving, in ons als bedrijf en in ons als één geheel. Draag de zorg voor onze planten, draag de zorg als één geheel. Een duurzame samenleving is waar wij met zijn allen naar streven.

Maar laten we eerlijk zijn. Gaat dat allemaal gebeuren en maken wij dat in ons leven nog mee?
Het antwoord daar op is ja! Met behulp van de Nederlandse consument verspreiden wij onze planten door heel het land. Een plant van kamerplantenwinkel staat voor meer dan een innovatief stuk woondecoratie.
Een plant van kamerplantenwinkel staat symbool voor een duurzame samenleving, één geheel plaatje, van productie tot aan het einde. Hier naast maak jij je omgeving er blij mee, je laat aan je moeder zien dat je van haar houdt. Er zit een lucht zuiveringsinstallatie bij en je helpt ons mee Nederland te vormen tot een groener en duurzamere samenleving. Veel meer dus dan alleen een mooi kamerplant.

Wil je ook een betere wereld achter laten voor de volgende generatie, wil je ons helpen Nederland groener te maken en het belangrijkste van alles wil je ook laten zien dat je om je dierbaren geeft, laat ons helpen bij het kiezen welke kamerplant het beste bij jou past.

Blijf op de hoogte!

Wil je graag dagelijks geïnspireerd worden met plantenfoto’s en video’s? Volg ons dan op onze Instagram pagina!
Om op de hoogte te blijven van alle belangrijkste updates, volg dan onze Facebook pagina.

Meer blogs lezen

Als je deze blog leuk vind, dan vind je waarschijnlijk De krach van frisse lucht ook leuk of bekijk al onze inspirerende blogs!

Lets us know

Wij zijn erg benieuwd naar jouw reactie. Vond je het leuk om deze blog te lezen? Heb je nog een vraag of een suggestie voor de volgende blog? Laat het ons dan hier onder in de reacties weten!

Share This Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping Cart