Kokedama Asparagus Plumoses

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

18,95


Afmeting

Potdiameter: Ø 14 cm
Planthoogte: ↑ 40 cm


Levering

Binnen 2 werkdagen (thuis)bezorgd.

Verzendkosten €5,95

Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro.

Altijd 14 dagen bedenktijd.


Dit ontvang je er gratis bij

Een plantenhanger van touw om de plant op te hangen (+/- 0,5 meter hoog)

Een verlengstuk van touw (+/- 0,5 meter hoog)

Een S-haak om de verlengstuk vast te maken

Een schroefhaak met plug om te monteren aan het plafond


  • Extra optie


    • 1 €

Algemene informatie

De Asparagus is volgens verhalen een kruising tussen de Asperge plant zoals wij hem kennen en een krulvaren. Het is een kamerplant die veel water gebruikt en het beste in de half schaduw kan worden geplaatst.

Kokedama

De Kokedama style komt oorspronkelijk uit Japan en betekend letterlijk “mosbal” in het Japans. Alle planten van kamerplantenwinkel zijn handgemaakt en op een groene en duurzame manier gebonden. Met behulp van de Kokedama style wordt er een compleet biotoop voor de planten te gecreëerd. Al onze planten zijn met de hand gebonden in Kokedama style in hennep touw. Kokedama planten kunnen worden opgehangen. Hier door creëer je een speels groen effect. Ze kunnen ook op een schoteltje worden geplaatst op je salon tafel. Kokedama is de natuurlijke en style volle oplossing voor een groener wooninterieur en is ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar.

Water geven

Het verzorgen van de kokedama plant wordt uitgelegd in onze blog:. Hoe verzorg je een kokedama plant? De grond van de Asparagus dient ten alle tijd licht vochtig te zijn, zonder dat er zich een laag water vormt onderop de plantenbak. De Asparagus verliest snel zijn sierwaarde indien hij te weinig water ontvangt. Hij zal dan erg slap gaan hangen. Bevochtig de mos bal 1 keer per week om het mos mooi en levend te houden.

Sproeien

Het is niet noodzakelijk maar wel handig om de Asparagus te sproeien. Dit zorgt ervoor dat eventueel ongedierte en stof van de plant wordt afgespoeld. Hiernaast verhoogt het de sierwaarde van de kamerplant.

Licht en Warmte

De Asparagus groeit van nature onder een dicht bladerdek. Daarom doet de Asparagus het best op donkere of beschaduwde standplaats. Plaats de Asparagus direct voor een raam op het noorden, 2-4 meter voor een raam op het westen- oosten of 3-6 meter voor een raam op het zuiden.

Minimale temperatuur

Overdag: 20 ℃
'S nachts: 10 ℃

1 review for Kokedama Asparagus Plumoses

  1. Waardering 5 uit 5

    Pim de Vries

    Heel erg blij met mijn plant!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *