Asparagus Plumoses

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

8,95


Afmeting

Potdiameter: Ø 13 cm
Planthoogte: ↑ 40 cm


Levering

 • Binnen 2 werkdagen (thuis)bezorgd.
 • Verzendkosten €5,95
 • Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro.
 • Altijd 14 dagen bedenktijd.

 • Extra optie


  • 1 €

Algemene informatie

De Asparagus is volgens verhalen een kruising tussen de Asperge plant zoals wij hem kennen en een krulvaren. Het is een kamerplant die veel water gebruikt en het beste in de half schaduw kan worden geplaatst.

Water geven

De grond van de Asparagus dient ten alle tijd licht vochtig te zijn, zonder dat er zich een laag water vormt onderop de plantenbak. De Asparagus verliest snel zijn sierwaarde indien hij te weinig water ontvangt. Hij zal dan erg slap gaan hangen. Bevochtig de grond 1 keer per week om het mos mooi levend te houden.

Sproeien

Het is niet noodzakelijk om de Asparagus te sproeien maar wel handig. Dit zorgt er namelijk voor dat eventueel ongedierte en stof van de plant wordt afgespoeld. Hiernaast verhoogt het de sierwaarde van de kamerplant.

Licht en Warmte

De Asparagus groeit van nature onder een dicht bladerdek. Daarom doet de Asparagus het best op donkere of beschaduwde standplaats. Plaats de Asparagus direct voor een raam op het noorden, 2-4 meter voor een raam op het westen- oosten of 3-6 meter voor een raam op het zuiden.

Minimale temperatuur

Overdag: 20 ℃
'S nachts: 10 ℃

1 review for Asparagus Plumoses

 1. Waardering 5 uit 5

  Pim de Vries

  Heel erg blij met mijn plant!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *