Kokedama Graslelie Chlorophytum

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

17,95


Afmeting

Potdiameter: Ø 14 cm
Planthoogte: ↑ 25 cm


Levering

Binnen 2 werkdagen (thuis)bezorgd.

Verzendkosten €5,95

Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro.

Altijd 14 dagen bedenktijd.


Dit ontvang je er gratis bij

Een plantenhanger van touw om de plant op te hangen (+/- 0,5 meter hoog)

Een verlengstuk van touw (+/- 0,5 meter hoog)

Een S-haak om de verlengstuk vast te maken

Een schroefhaak met plug om te monteren aan het plafond


  • Extra optie


    • 1 €

Algemene informatie

De Graslelie is een makkelijke plant die amper verzorging nodig heeft en tegen een stootje kan. De graslelie is een luchtzuiverend kamerplant. De plant is een must-have onder de kamerplanten en vind zijn oorsprong in Zuid Afrika. Met zijn sierlijke spits gevormde bladeren is de Graslelie een echte toevoeging aan je interieur.

Kokedama

De Kokedama style komt oorspronkelijk uit Japan en betekend letterlijk “mosbal” in het Japans. Alle planten van kamerplantenwinkel zijn handgemaakt en op een groene en duurzame manier gebonden. Met behulp van de Kokedama style wordt er een compleet biotoop voor de planten gecreëerd. Al onze planten zijn met de hand gebonden in Kokedama style in hennep touw. Kokedama planten kunnen worden opgehangen. Hier door creëer je een speels groen effect. Ze kunnen ook op een schoteltje worden geplaatst op je salon tafel. Bevochtig de mos bal 1 keer per week om het mos mooi en levend te houden. Kokedama is de natuurlijke en stylevolle oplossing voor een groener wooninterieur en is ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar.

Luchtzuiverende plant

De Graslelie is een bewuste keuze voor jou en je omgeving. De Graslelie is een must-have voor de lucht kwaliteit van jouw leefomgeving. Uit onderzoek blijkt dat de Graslelie een uitstekende kamerplant is voor het verwijderen van schadelijke stoffen uit de lucht en voor het produceren van zuivere lucht.

Water geven

Het verzorgen van de kokedama plant wordt uitgelegd in onze blog:. Hoe verzorg je een kokedama plant? De graslelie is een makkelijke plant en heeft genoeg aan bewatering van 1 keer per week. Waneer zijn bladeren bruin worden is de lucht te droog. Wanneer het bladkleur licht bleek uitslaat is er een grote kans de graslelie te weinig water krijgt.

Licht en warmte

De Graslelie kan in tegen zowel schaduw als veel licht. Geef de kamerplant geen plaats in de felle zon. Ook is het raadzaam om de plant niet in de buurt van een verwarming te plaatsen.

Minimale temperatuur

Overdag: 15 ℃
'S nachts: 10 ℃

1 review for Kokedama Graslelie Chlorophytum

  1. Waardering 5 uit 5

    Pim de Vries

    Heel erg blij met mijn plant!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *