Graslelie Chlorophytum

7,95


Afmeting

Potdiameter: Ø 13 cm
Planthoogte: ↑ 25 cm


Levering

  • Binnen 2 werkdagen (thuis)bezorgd.
  • Verzendkosten €5,95
  • Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro.
  • Altijd 14 dagen bedenktijd.

  • Extra optie


    • 1 €

Algemene informatie

De Graslelie is een makkelijke plant die weinig verzorging nodig heeft en goed tegen een stootje kan. De graslelie is een luchtzuiverende kamerplant. De plant is een must-have onder de kamerplanten en vind zijn oorsprong in Zuid Afrika. Met zijn sierlijke spits gevormde bladeren is de Graslelie een echte toevoeging aan je interieur.

Luchtzuiverende plant

De Graslelie is een bewuste keuze voor jou en je omgeving. De Graslelie is een must-have voor de lucht kwaliteit van jouw leefomgeving. Uit onderzoek blijkt dat de Graslelie een uitstekende kamerplant is voor het verwijderen van schadelijke stoffen uit de lucht en voor het produceren van zuivere lucht.

Water geven

De graslelie is een makkelijke plant en heeft genoeg aan bewatering van 1 keer per week. Op het moment dat de bladeren bruin worden is de lucht te droog. Wanneer het bladkleur licht bleek uitslaat is er een grote kans de graslelie te weinig water krijgt.

Licht en warmte

De Graslelie kan in tegen zowel schaduw als veel licht. Geef de kamerplant geen plaats in de felle zon. Ook is het raadzaam om de plant niet in de buurt van een verwarming te plaatsen.

Minimale temperatuur

Overdag: 15 ℃
'S nachts: 10 ℃

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Graslelie Chlorophytum”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *