Hedera Helix White Ripple

3,95


Afmeting

Potdiameter: Ø 13 cm
Planthoogte: ↑ 100 cm


Levering

  • Binnen 2 werkdagen (thuis)bezorgd.
  • Verzendkosten €5,95
  • Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro.
  • Altijd 14 dagen bedenktijd.

  • Extra optie


    • 1 €

Algemene informatie

De Hedera Helix is een van de meest bekende klimop soorten in Nederland. De Hedera Helix is goed aangepast aan ons klimaat en is een makkelijk te verzorgen plant. Het is een echte must-have onder de kamerplanten.

Luchtzuiverende plant

De Hedera Helix is een bewuste keuze voor jou en je omgeving. De hedera plant is een must-have voor de lucht kwaliteit van de ruimte waar hij wordt geplaatst. Uit onderzoek van NASA blijkt dat de Hedera Helix een uitstekende kamerplant is voor het verwijderen van schadelijke stoffen uit de lucht en voor het produceren van zuivere lucht. Deze natuurlijke luchtzuiveringsplant kan tegen temperaturen tot ver onder het vriespunt en kan daarom ook buiten geplaatst worden. De Hedera Helix behoudt het hele jaar door zijn kleur. Hij kan zowel als hangplant of als klimop groeien.

Water geven

De Hedera Helix is een makkelijk te verzorgen plant. De plant heeft genoeg aan bewatering van 1 keer per week. Schenk het water op de grond en niet op de plant zelf. Bevochtig de grond 1 keer per week om de plant mooi en levend te houden. Zorg dat het water op kamertemperatuur is. Geef bij voorkeur de plant in de ochtend water, op deze manier kan de Hedera het water beter opnemen.

Licht en warmte

Plaats de Hedera Helix op elk gewenste plek in huis. Deze harde plant presteert zowel bij schaduw als bij felle zon. Het is raadzaam om de plant niet in de buurt van een verwarming te plaatsen. De Plant kan tegen temperaturen tot ver onder het vriespunt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hedera Helix White Ripple”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *