Kokedama Hedera Helix Wonder

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

13,95


Afmeting

Potdiameter: Ø 14 cm
Planthoogte: ↑ 100 cm


Levering

Binnen 2 werkdagen (thuis)bezorgd.

Verzendkosten €5,95

Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro.

Altijd 14 dagen bedenktijd.


Dit ontvang je er gratis bij

Een plantenhanger van touw om de plant op te hangen (+/- 0,5 meter hoog)

Een verlengstuk van touw (+/- 0,5 meter hoog)

Een S-haak om de verlengstuk vast te maken

Een schroefhaak met plug om te monteren aan het plafond


  • Extra optie


    • 1 €

Algemene informatie

De Hedera Helix is een van de meest bekende klimop soorten in Nederland. De Hedera Helix is goed aangepast aan ons klimaat en is hierdoor een makkelijke plant. Het is een echte must-have onder de kamerplanten.

Kokedama

De Kokedama style komt oorspronkelijk uit Japan en betekend letterlijk “mosbal” in het Japans. Alle planten van kamerplantenwinkel zijn handgemaakt en op een groene en duurzame manier gebonden. Met behulp van de Kokedama style wordt er een compleet biotoop voor de planten te gecreëerd. Al onze planten zijn met de hand gebonden in kokedama style in hennep touw. Kokedama planten kunnen worden opgehangen, hierdoor creëer je een speels vliegend groen effect. Ze kunnen ook op een schoteltje worden geplaatst op je salon tafel. Kokedama is de natuurlijke en style volle oplossing voor een groener wooninterieur en is ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar!

Luchtzuiverende plant

De Hedera Helix is een bewuste keuze voor jou en je omgeving. De hedera plant is een must-have voor de lucht kwaliteit van de ruimte waar hij wordt geplaatst. Uit onderzoek van NASA blijkt dat de Hedera Helix een uitstekende kamerplant is voor het verwijderen van schadelijke stoffen uit de lucht en voor het produceren van zuivere lucht. Deze natuurlijke air purifier kan tegen temperaturen tot ver onder het vriespunt en kan hierdoor ook buiten geplaatst worden. De Hedera Helix behoud het hele jaar door zijn kleur. Hij kan zowel als hangplant of als klimop groeien.

Water geven

Het verzorgen van de kokedama plant wordt uitgelegd in onze blog:. Hoe verzorg je een kokedama plant? De Hedera Helix is een makkelijk te verzorgen plant. De plant heeft genoeg aan een bewatering van 1 keer per week. Schenk het water op de grond en niet op de plant zelf. Bevochtig de mos bal 1 keer per week om het mos mooi en levend te houden. Zorg dat het water op kamer temperatuur is. Geef bij voorkeur de plant in de ochtend water, op deze manier kan de Hedera het water beter opnemen.

Licht en warmte

Plaatst de Hedera Helix op elke gewenste plek. Deze harde plant presteert zowel bij schaduw als bij felle zon. Het is raadzaam om de plant niet in de buurt van een verwarming te plaatsen. De Plant kan tegen temperaturen tot ver onder het vriespunt.

1 review for Kokedama Hedera Helix Wonder

  1. Waardering 5 uit 5

    Pim de Vries

    Heel erg blij met mijn plant!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *