Kokedama Krulvaren Green Lady

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

18,95


Afmeting

Potdiameter: Ø 17 cm
Planthoogte: ↑ 45 cm


Levering

Binnen 2 werkdagen (thuis)bezorgd.

Verzendkosten €5,95

Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro.

Altijd 14 dagen bedenktijd.


Dit ontvang je er gratis bij

Een plantenhanger van touw om de plant op te hangen (+/- 0,5 meter hoog)

Een verlengstuk van touw (+/- 0,5 meter hoog)

Een S-haak om de verlengstuk vast te maken

Een schroefhaak met plug om te monteren aan het plafond


  • Extra optie


    • 1 €

Algemene informatie

De Krulvaren is een echt "kroonstuk" onder de kamerplanten. De sierlijke bladeren van de plant filteren schadelijke stoffen uit de lucht en vervangen dit met verse zuurstof. Je haalt met de Green Lady meer in huis dan alleen een Varen, deze Krulvaren is zowel je lucht zuiveringsinstallatie als je eigen zuurstof producent. Deze natuurlijke "air purifier" is een makkelijke plant. Daarnaast behoud de krulvaren het hele jaar door zijn kleur.

Kokedama

De Kokedama style komt oorspronkelijk uit Japan en betekend letterlijk “mosbal” in het Japans. Alle planten van kamerplantenwinkel zijn handgemaakt en op een groene en duurzame manier gebonden. Met behulp van de Kokedama style wordt er een compleet biotoop voor de planten te gecreëerd. Al onze planten zijn met de hand gebonden in kokedama style in hennep touw. Kokedama planten kunnen worden opgehangen, hierdoor creëer je een speels groen vliegend effect in jouw kamer. Ze kunnen ook op een schoteltje worden geplaatst op tafel. Kokedama is de natuurlijke en stylevolle oplossing voor een groener wooninterieur en is ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar!

Lucht zuiverende plant

De krulvaren is een bewuste keuze voor jou en jouw omgeving. De krulvaren plant is een must-have voor de lucht kwaliteit van de leefomgeving waarin hij wordt geplaatst. Uit onderzoek blijkt dat de varen een uitstekende kamerplant is voor het verwijderen van schadelijke stoffen uit de lucht en voor het produceren van zuivere lucht.

Water geven

Het verzorgen van de kokedama plant wordt uitgelegd in onze blog:. Hoe verzorg je een kokedama plant? De krulvaren is een makkelijk te verzorgen plant. De plant heeft genoeg aan bewatering van 1 keer per week. Schenk het water op de grond en niet op de plant zelf. Bevochtig de mos bal 1 keer per week om het mos mooi en levend te houden. Geef bij voorkeur de plant in de ochtend water. Op deze manier kan de varen het water beter opnemen.

Licht en warmte

De Varen is een tropische tot subtropische plant, hierdoor houd hij niet van kou. Deze Varen kan je een plekje geven met veel licht als je hem echt gelukkig wil maken. Het is raadzaam om de plant niet in de buurt van een verwarming te plaatsen.
Minimale temperatuur
15 ℃ en hoger

1 review for Kokedama Krulvaren Green Lady

  1. Waardering 5 uit 5

    Pim de Vries

    Heel erg blij met mijn plant!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *