Krulvaren Green Lady

8,95


Afmeting

Potdiameter: Ø 16 cm
Planthoogte: ↑ 45 cm


Levering

  • Binnen 2 werkdagen (thuis)bezorgd.
  • Verzendkosten €5,95
  • Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro.
  • Altijd 14 dagen bedenktijd.

  • Extra optie


    • 1 €

Algemene informatie

De Krulvaren is een echt "kroonstuk" onder de kamerplanten. De sierlijke bladeren van de plant filteren schadelijke stoffen uit de lucht en vervangen dit met verse zuurstof. Je haalt met de Green Lady meer in huis dan alleen een Varen, deze Krulvaren is zowel je lucht zuiveringsinstallatie als je eigen zuurstof producent. Deze natuurlijke luchtzuiveringsplant is een makkelijke te verzorgen plant. Daarnaast behoud de krulvaren het hele jaar door zijn kleur.

Lucht zuiverende plant

De krulvaren is een bewuste keuze voor jou en jouw omgeving. De krulvaren plant is een must-have voor de lucht kwaliteit van de leefomgeving waarin hij wordt geplaatst. Uit onderzoek blijkt dat de varen een uitstekende kamerplant is voor het verwijderen van schadelijke stoffen uit de lucht en voor het produceren van zuivere lucht.

Water geven

De krulvaren is een makkelijk te verzorgen plant. De plant heeft genoeg aan bewatering van 1 keer per week. Schenk het water op de grond en niet op de plant zelf. Bevochtig de grond 1 keer per week om de plant mooi en levend te houden. Geef bij voorkeur de plant in de ochtend water. Op deze manier kan de varen het water beter opnemen.

Licht en warmte

De Varen is een tropische tot subtropische plant, hierdoor houd hij niet van kou. Deze Varen kan je een plekje geven met veel licht als je hem echt gelukkig wil maken. Het is raadzaam om de plant niet in de buurt van een verwarming te plaatsen.

Minimale temperatuur

15 ℃ en hoger

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krulvaren Green Lady”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *