Kokedama Lepelplant Spathiphyllum

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

15,95


Afmeting

Potdiameter: Ø 14 cm
Planthoogte: ↑ 40 cm


Levering

Binnen 2 werkdagen (thuis)bezorgd.
Verzendkosten €5,95
Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro.
Altijd 14 dagen bedenktijd.


Dit ontvang je er gratis bij

Een plantenhanger van touw om de plant op te hangen (+/- 0,5 meter hoog)
Een verlengstuk van touw (+/- 0,5 meter hoog)
Een S-haak om de verlengstuk vast te maken
Een schroefhaak met plug om te monteren aan het plafond


  • Extra optie


    • 1 €

Algemene informatie

De Lepelplant Spathiphylum dankt zijn naam aan zijn lepel-gevormde witte bloemen. De lepelplant komt oorspronkelijk uit het Amazone gebied. Het is een lucht zuiverende kamerplant die je nooit te veel water kunt geven.

Kokedama

De Kokedama style komt oorspronkelijk uit Japan en betekend letterlijk “mosbal” in het Japans. Alle planten van kamerplantenwinkel zijn handgemaakt en op een groene en duurzame manier gebonden. Met behulp van de Kokedama style wordt er een compleet biotoop voor de planten te gecreëerd. Al onze planten zijn met de hand gebonden in kokedama style in hennep touw. Kokedama planten kunnen worden opgehangen, hier door creëer je een speels vliegend groen effect. Ze kunnen ook op een schoteltje worden geplaatst op je salon tafel. Kokedama is de natuurlijke en style volle oplossing voor een groener wooninterieur en is ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar!

Luchtzuiverende plant

De lepelplant is een bewuste keuze voor jou en je omgeving. De lepelplant is een must-have voor de lucht kwaliteit van de leefomgeving waarin hij wordt geplaatst. Uit onderzoek blijkt dat de lepelplant een uitstekende kamerplant is voor het verwijderen van schadelijke stoffen uit de lucht en voor het produceren van zuivere lucht.

Water geven

Het verzorgen van de kokedama plant wordt uitgelegd in onze blog:. Hoe verzorg je een kokedama plant? Deze tropische plant is een echte liefhebber van veel water. De aarde waar hij in is geplant mag goed nat worden gemaakt want de lepelplant gebruikt veel water. Een tekort aan water geeft de plant aan door te gaan hangen. Wanneer de plant het water heeft opgenomen zal hij binnen mum van tijd weer stevig in zijn schoenen staan. Je kan de lepelplant nooit te veel water geven. Je kan de deze lucht zuiverende plant het beste twee keer per week water geven. Bevochtig de mos bal 1 keer per week om het mos mooi en levend te houden.

Licht en warmte

Deze tropische plant heeft voldoenden aan 2-3 uur licht op een dag. Zorg er voor dat de plant niet een overvloed aan direct licht krijgt, de plant laat je weten dat het genoeg is wanneer zijn bladeren geel beginnen te kleuren. Worden de normaal witte bloemen groen dan krijgt de kamer plant te weinig zonlicht.

Minimale temperatuur

Overdag: 16 ℃
'S nachts: 14 ℃

1 review for Kokedama Lepelplant Spathiphyllum

  1. Waardering 5 uit 5

    Pim de Vries

    Heel erg blij met mijn plant!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *