Lepelplant Spathiphyllum

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

3,95


Afmeting

Potdiameter: Ø 12 cm
Planthoogte: ↑ 40 cm


Levering

 • Binnen 2 werkdagen (thuis)bezorgd.
 • Verzendkosten €5,95
 • Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro.
 • Altijd 14 dagen bedenktijd.

 • Extra optie


  • 1 €

Luchtzuiverende plant

De lepelplant is een bewuste keuze voor jou en je omgeving. De lepelplant is een must-have voor de lucht kwaliteit van de leefomgeving waarin hij wordt geplaatst. Uit onderzoek blijkt dat de lepelplant een uitstekende kamerplant is voor het verwijderen van schadelijke stoffen uit de lucht en voor het produceren van zuivere lucht.

Water geven

Deze tropische plant is een echte liefhebber van veel water. De aarde waar hij in is geplant mag goed nat worden gemaakt want de lepelplant gebruikt veel water. Een tekort aan water geeft de plant aan door te gaan hangen. Wanneer de plant het water heeft opgenomen zal hij binnen mum van tijd weer stevig in zijn schoenen staan. Je kan de lepelplant nooit te veel water geven. Je kan de deze lucht zuiverende plant het beste twee keer per week water geven.

Licht en warmte

Deze tropische plant heeft voldoenden aan 2-3 uur licht op een dag. Zorg er voor dat de plant niet een overvloed aan direct licht krijgt, de plant laat je weten dat het genoeg is wanneer zijn bladeren geel beginnen te kleuren. Worden de normaal witte bloemen groen dan krijgt de kamer plant te weinig zonlicht.

Minimale temperatuur

Overdag: 16 ℃
'S nachts: 14 ℃

1 review for Lepelplant Spathiphyllum

 1. Waardering 5 uit 5

  Truus van Andel (geverifieerde eigenaar)

  Snelle levering. Uitstekend verpakt.
  En bovendien planten van zeer goede kwaliteit!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *