Kokedama Lippenstiftplant

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen

19,95


Afmeting

Potdiameter: Ø 17 cm
Planthoogte: ↑ 25 cm


Levering

Binnen 2 werkdagen (thuis)bezorgd.

Verzendkosten €5,95

Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro.

Altijd 14 dagen bedenktijd.


Dit ontvang je er gratis bij

Een plantenhanger van touw om de plant op te hangen (+/- 0,5 meter hoog)

Een verlengstuk van touw (+/- 0,5 meter hoog)

Een S-haak om de verlengstuk vast te maken

Een schroefhaak met plug om te monteren aan het plafond


 • Extra optie


  • 1 €

Algemene informatie

De lippenstiftplant (Aeschynathus ‘Twister XL’) is een sierlijke hangplant met gekrulde bladeren. De plant heeft zijn naam te danken aan zijn bloemen. Wanneer de plant in bloei staat, dan krijgt hij bloemen die op getuiten lippen lijken. De plant komt oorspronkelijk uit de tropische delen van Azië. In de natuur groeit de Lippenstiftplant vooral in bomen, spleten in rosten en op sterke luchtdoorlatende grond, zoals humus. De bloei periode van de lippenstift plant is in de lente en zomer.

Kokedama

De Kokedama style komt oorspronkelijk uit Japan en betekend letterlijk “mosbal” in het Japans. Alle planten van kamerplantenwinkel zijn handgemaakt en op een groene en duurzame manier gebonden. Met behulp van de Kokedama style wordt er een compleet biotoop voor de planten te gecreëerd. Al onze planten zijn met de hand gebonden in kokedama style in hennep touw. Kokedama planten kunnen worden opgehangen. Hier door creëer je een speels groen effect. Ze kunnen ook op een schoteltje worden geplaatst op je salon tafel. Kokedama is de natuurlijke en style volle oplossing voor een groener wooninterieur en is ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar!

Water geven

Het verzorgen van de kokedama plant wordt uitgelegd in onze blog:. Hoe verzorg je een kokedama plant?
De Lippenstiftplant is een makkelijk te verzorgen plant. De plant heeft genoeg aan bewatering van 1 keer per week. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft. Schenk dus een klein beetje water op de grond en niet op de plant zelf. Bevochtig de mos bal 1 keer per week om het mos mooi en levend te houden. Zorg dat het water op kamertemperatuur is. Vergeling van het blad is meestal een symptoom van te veel water. Uitval van het blad is een teken van een tekort aan water.

Licht en warmte

Plaats de Lippenstiftplant op een zonnige standplaats zonder direct zonlicht. Een plekje met veel licht is waar de plant het gelukkigste zal zijn. Ook is het raadzaam om de plant niet in de buurt van een verwarming te plaatsen.

Minimale temperatuur

Overdag: 18℃
'S nachts: 16 ℃

2 reviews for Kokedama Lippenstiftplant

 1. Waardering 5 uit 5

  angela.jansen2

  Dank voor de snelle levering. Het is een volle plant, erg mooi en makkelijk te verzorgen!

 2. Waardering 5 uit 5

  Pim de Vries

  Heel erg blij met mijn plant!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *