Lipstick plant

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

11,99


Afmeting

Potdiameter: Ø 16 cm
Planthoogte: ↑ 25 cm


Levering

 • Binnen 2 werkdagen (thuis)bezorgd.
 • Verzendkosten €5,95
 • Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro.
 • Altijd 14 dagen bedenktijd.

 • Extra optie


  • 1 €

Algemene informatie

De Lipstick Plant (Aeschynathus ‘Twister XL’) is een sierlijke hangplant met gekrulde bladeren. De plant heeft zijn naam te danken aan zijn bloemen. Wanneer de plant in bloei staat, dan krijgt hij bloemen die op getuiten lippen lijken. De plant komt oorspronkelijk uit de tropische delen van Azië. In de natuur groeit de Lipstick Plant vooral in bomen, spleten in rosten en op sterke luchtdoorlatende grond, zoals humus. De bloei periode van de Lipstick Plant is in de lente en zomer.

Water geven

De Lipstick Plant is een makkelijk te verzorgen plant. De plant heeft genoeg aan bewatering van 1 keer per week. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft. Schenk dus een klein beetje water op de grond en niet op de plant zelf. Zorg dat het water op kamertemperatuur is. Vergeling van het blad is meestal een symptoom van te veel water. Uitval van het blad is een teken van een tekort aan water.

Licht en warmte

Plaats de Lipstick Plant op een zonnige standplaats zonder direct zonlicht. Een plekje met veel licht is waar de plant het gelukkigste zal zijn. Ook is het raadzaam om de plant niet in de buurt van een verwarming te plaatsen.

Minimale temperatuur

Overdag: 18℃
'S nachts: 16 ℃

Lipstick Plant kopen lipstickplant de mooiste Lipstick Plant goedkope Lipstick Plant kopen versiering voor in het huis mooie plantje voor thuis kamerplantLipstick Plant plant voor in de woonkamer groene lipstick plant lipstickplant voor in huis goedkope lipstickplant kopen hoe verzorg je een lipstickplant de lippenstiftplant in Nederland lipstick plant kopen in Arnhem lipstick plant kopen in Nijmegen Lipstick plant kopen in Zutphen de aller goedkoopste lipstick plant koop je bij kamerplantenwinkel lipstick plant van hoge kwaliteit hoogwaardige lipstickplant tegen lage prijs garantie bij kamerplantenwinkel koop hier je lipstickplant betaalbaar lippenstiftplant kopenLipstick Plant

1 review for Lipstick plant

 1. Waardering 5 uit 5

  Preshaan Jaddoe

  Perfect!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *