Kokedama Pannenkoekenplant

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen

18,95


Afmeting

Potdiameter: Ø 14 cm
Planthoogte: ↑ 25 cm


Levering

Binnen 2 werkdagen (thuis)bezorgd.

Verzendkosten €5,95

Gratis verzending bij bestelling vanaf 50 euro.

Altijd 14 dagen bedenktijd.


Dit ontvang je er gratis bij

Een plantenhanger van touw om de plant op te hangen (+/- 0,5 meter hoog)

Een verlengstuk van touw (+/- 0,5 meter hoog)

Een S-haak om de verlengstuk vast te maken

Een schroefhaak met plug om te monteren aan het plafond


 • Extra optie


  • 1 €

Algemene informatie

Deze populaire retro kamerplant vindt zijn oorsprong in China. De pannenkoekenplant staat bekend om zijn op pannenkoeken of op muntjes lijkende bladeren. De pannenkoekenplant wordt hierom ook wel The Chinese Money plant genoemd. De pannenkoeken plant is makkelijk in de verzorging en een leuke aanwinst voor je collectie.

Kokedama

De Kokedama style komt oorspronkelijk uit Japan en betekend letterlijk "mosbal" in het Japans. Alle planten van kamerplantenwinkel zijn handgemaakt en op een groene en duurzame manier gebonden. Met behulp van de Kokedama style wordt er een compleet biotoop voor de planten te gecreëerd. Al onze planten zijn met de hand gebonden in Kokedama style in hennep touw. Kokedama planten kunnen worden opgehangen en neergezet. Bij het ophangen creëer je een speels groen effect. Ze kunnen ook op een schoteltje worden geplaatst op je salon tafel. Kokedama is de natuurlijke en stylevolle oplossing voor een groener wooninterieur en is ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar!

Water geven

Het verzorgen van de kokedama plant wordt uitgelegd in onze blog:. Hoe verzorg je een kokedama plant? De pannenkoekenplant is een makkelijk te verzorgen plant. De plant heeft genoeg aan bewatering van 1 keer per week. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft. Spuit dus een klein beetje water op de grond en niet op de plant zelf. Bevochtig de mos bal 1 keer per week om het mos mooi en levend te houden. Zorg dat het water op kamertemperatuur is. Vergeling van het blad is meestal een symptoom van te veel water.

Licht en warmte

De pannenkoekenplant vindt het fijn om in het zonnetje te worden gezet. Op een hete Zomerse dag vind de plant het prettig om ook in de schaduw geplaatst te worden, geef hem dan een tijdelijk plekje uit de felle zon. De plant geeft aan te veel licht te krijgen wanneer zijn bladeren vergelen. Wanneer het te warm is voor de plant zul je bladeren zien verschrompelen. Plaats hem dan om een koeler minder zonnig plekje.

Minimale temperatuur

Overdag: 20 ℃
's Nachts: 15 ℃

Pannenkoekenplant kopen pannekoekenplant online kopen kopen hoe verzorg je een pannenkoekenplant hoe verzorg je een pannekoekenplant hoeveel water moet een pannekoekenplant online kopen hebben hoeveel water moet een pannenkoekenplant hebben hoeveel zonlicht heeft een pannekoekenplant nodig hoeveel zonlicht heeft een pannenkoekenplant nodig online kopen alles wat moet je weten over pannenkoekenplant alles wat je moet weten over pannekoekenplant pannenkoekenplant zonlicht pannenkoekeplant zonlicht pannenkoekenplant schaduw pannekoekenplant schaduw pannenkoekenplant stekken pannekoekenplant stekken pannenkoekenplant ikea pannenkoekenplant geluk pannenkoekenplant badkamer pannenkoekenplant bloem pannenkoekenplant schimmel pannenkoekenplant weetjes witte stippen op pannenkoekenplant pannenkoekenplant ziektes ikea pannekoekenplant geluk pannekoekenplant badkamer pannekoekenplant bloem online kopen pannekoekenplant schimmel pannekoekenplant weetjes witte stippen op pannekoekenplant online kopen pannekoekenplant ziektes pannekoekenplant katten pannekoekenplant buiten pannekoekenplant bloei pannekoekenplant pilea pilea peperomioides pannekoekenplant giftig voor katten pannekoekenplant badkamer pannenkoekenplant badkamer pannenkoekplant gezond pannenkoekenplant gezond pannekoekeplant gezond pannenkoekplant bladstek pannenkoekeplant bladstek pannenkoekenplant bladstek pannenkoekplant bloei pannekoekenplant bloei pannenkoekenplant bloei pannenkoekplant standplaats pannenkoekplant standplaats pannekoekplant standplaats pannenkoekplant snoeien pannenkoekenplant snoeien pannekoekeplant snoeien pannenkoekplant te groot pannenkoekeplant te groot pannenkoekenplant te groot pannenkoekplant draaien pannenkoekenplant draaien pannenkoekeplant draaien online kopen pannenkoekplant geel blad pannekoekenplant geel blad pannenkoekeplant geel blad pannenkoekenplant online kopen

Excuses! Deze video is nog gemaakt van onze oude pannenkoekenplant! De afbeelding op de website geeft een beter beeld weer van het product zoals u hem daadwerkelijk ontvangt.

2 reviews for Kokedama Pannenkoekenplant

 1. Waardering 5 uit 5

  angela.jansen2 (geverifieerde eigenaar)

  Aanrader! Leuke hippe plant, krijg er veel complimenten over. 🙂

 2. Waardering 5 uit 5

  Pim de Vries

  Heel erg blij met mijn plant!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *