De kracht van frisse lucht

Heb jij al eens opgemerkt dat wanneer je je niet lekker voelt, het scheppen van een frisse neus wonderen kan verrichten? Of dat je rustiger wordt door een wandeling te maken in een natuurgebied? Hoe kan het dat wij ons beter voelen door simpel adem te halen op een plek waar planten zijn?

De kracht van frisse lucht

Al eeuwen leeft de mens omringd door planten. Onze groene vrienden hebben voor veel essentiële veranderingen in ons leven gezorgd. Zonder planten zou er geen leven op aarde mogelijk zijn. Planten produceren zuurstof, en zorgen er voor dat wij mensen een stabiele bron van voedsel om ons heen hebben.

In dit drukke leven is het goed om een oase van rust voor je zelf te creëren en planten zijn hier de natuurlijke oplossing voor.
Frisse lucht neemt de spanning in je lichaam weg. Dat hebben we allemaal weleens ervaren. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je planten in je leefruimte hebt, je stres niveau daalt en je gezondheid bevorderd.

De voordelen van het hebben van planten in je woon- en werkruimte

Het aanschaffen van de juiste planten in je woon of werk ruimte in de verhouding 4 planten voor elk mens. Kan er al voor zorgen dat:

  • Het zuurstof gehalte in de bloedsomloop met meer dan 40% stijgt;
  • Je de kans op oogirritaties met 50% verminderd;
  • 40% Verbetering in het genezend vermogen van het lichaam;
  • 25% Minder kans op hoofdpijn;
  • 10% Minder last van astma.
  • De kans op schimmels in het huis verkleind.

De luchtzuiverende planten van kamerplantenwinkelzijn meer dan alleen een innovatief en duurzaam stuk woondecoratie. Ze zorgen voor meer zuurstof in je lichaam en helpen je hierdoor je gezondheid te verbeteren.

 

Kans op schimmel in huis verkleind

In onderstaande filmpje kan je zien waarom het belangrijk is je leefruimte schimmel vrij te houden. Zorg er samen met ons voor dat ook bij jou thuis luchtzuiverende planten staan

Deel geluk met jezelf of een ander

Wil je een leuke luchtzuiverende plant bij ons bestellen? Voor jezelf of voor een ander? Geen probleem! Wij pakken hem ook graag voor je in als een cadeau. De planten zijn verkrijgbaar via onze site. Je kunt ons ook bellen voor meer informatie of een bestelling op 06 43702518.

Blijf op de hoogte!

Wil je graag dagelijks geïnspireerd worden met plantenfoto’s en video’s? Volg ons dan op onze Instagram pagina!
Om op de hoogte te blijven van alle belangrijkste updates, volg dan onze Facebook pagina.

Als je deze blog leuk vind, dan vind je Van kamerplant naar groen en duurzaam Nederland ook leuk of bekijk al onze inspirerende blogs!

Lets us know

Wij zijn erg benieuwd naar jouw reactie. Vond je het leuk om deze blog te lezen? Heb je nog een vraag of een suggestie voor de volgende blog? Laat het ons dan hier onder in de reacties weten!

Share This Post

Comment (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping Cart