Wie ben ik?


Preshaan – Plantenspecialist

Preshaan is een ex-biologie student met ervaring als docent en is daarnaast ook oprichter van Kamerplantenwinkel. Hij heeft een diepgaande kennis over de diversiteit van planten. Respect voor het milieu en het uitlichten van de natuurlijke schoonheid staat in zijn werk voor op. Preshaan heeft als doel de natuur dichter bij de mens te brengen op een laagdrempelige manier. Volgens Preshaan is het hebben van planten in je leven een must voor zowel je welzijn als voor je woon decoratie.

Het ontstaan van KamerplantenWinkel

Wat is begonnen als een idee om mensen bewuster om te laten gaan met de natuur om ons heen. Is ontkiemt en gegroeid tot een bedrijf dat zich inzet voor een gezond leefklimaat voor heel Nederland. Het ideaal om “de natuur dichter bij de mens te brengen” wordt bij kamerplantenwinkel continu gepolijst. Door continu te reflecteren op ons werk, zo duurzaam mogelijk te produceren, te luisteren naar de wensen en meningen van onze ambassadeurs en het product zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, zijn wij geworden tot wie wij vandaag zijn. Een duurzame samenleving is waar wij met zijn alle naar streven.

Wil je ook een betere wereld achterlaten voor de volgende generatie en wil je ons helpen Nederland groener te maken? Kamerplantenwinkel is gespecialiseerd in kamerplanten. Wij bieden de leukste, unieke, handgemaakte en bovenal 100% biologisch afbreekbare kamerplanten aan. Je kunt ze bij ons makkelijk online bestellen en je hebt ze al binnen 2 (werk)dagen in huis.

Wat doet KamerplantenWinkel?

Samen met een team van plantenspecialisten worden de planten dagelijks met de hand geselecteerd. Alleen maar de beste planten worden door ons verkocht. Kamerplantenwinkel is dé online winkel van Nederland waar je leuke, innovatieve, vliegende kamerplanten kunt kopen. Bij ons geniet je van het gemak van online bestellen en snel (thuis)bezorgd. Hier vind je ook alle nodige informatie over het verzorgen van kamerplanten en het stekken van kamerplanten. Hier vind je veel over terug op onze blogs. Ontdek ook onze tips over lichtintensiteit, water geven en nog veel meer, deze zijn terug te vinden op de product pagina’s!

 

Bedrijfsgegevens

KvK: 70056331
BTW nummer: nl858122315b01